MEYERS JUL & NYTÅR

Bog: Meyers Almanak

Med udgangspunkt i årets gang

  • MEYERS-ALMANAK.jpg

'Almanak' er Claus Meyers drøm om det fuldendte madår. Udgangspunktet er sæsonens råvarer fordelt på årets 365 dage.

"Når du spiser efter ALMANAK, får du en større del af din energi fra planteriget og færre animalske produkter, end hvad der er almindeligt.
Velbekomme!"

Claus Meyer

Det nye nordiske hverdagskøkken

I Meyers Almanak er de væsentligste retter fra de seneste 300 års danske madhistorie opdateret, og de præsenteres side om side med opskrifterne på familiens yndlingsretter fra de fremmede køkkener. Bogens tyngde er imidlertid den næsten endeløse række af ideer til, hvordan vi uge for uge kan omsætte de muligheder, naturen giver os, til skønne, enkle måltider, der er inden for rækkevidde for os alle.

Almanak er gennemsyret af en klar holdning til sundhed, fagligt overskud, fortælleglæde og af forfatterens begejstring for alt det, som kan høstes i de vilde landskaber. Med denne bog inviterer Claus Meyer sine læsere til at digte med på det nye nordiske hverdagskøkken.

Anmeldelser

"Måtte jeg kun få en kogebog i år, skulle det være Claus Meyers ALMANAK."

Politiken

"Det er intet mindre end overvældende, og for rigtig mange vil denne kogebog overflødiggøre alle andre… et født hovedværk i det danske køkkenbibliotek."

Vejle Amts Folkeblad

"Den mest imponerende af dem alle er naturligvis Claus Meyers ALMANAK. Meyer har altid tænkt i måltider og årstider, og nu har han overgået sig selv med en bog, hvor hver eneste dags aftensmåltid er planlagt for os." 

Weekendavisen

Bog: Meyers Almanak

Køb 'Almanak' i butik:

Meyers Deli, Godhåbsvej
Meyers Deli, Gl. Kongevej
Meyers Madhus, Nørrebro
Spisestedet ØST, Den Blå Planet

Køb den på nettet:

DKK 399,95

Vi bruger cookies for at generere webstatistik og for at målrette vores markedføring til brugerne. Når du benytter hjemmesiden, giver du tilsagn til brugen af cookies til de nævnte formål.