MEYERS JUL & NYTÅR

Meyers Bageskole

Alle kan lære at bage

  • meyers-bageskole_forside.jpg

I 'Meyers Bageskole' lærer du at bage brød, der smager så godt, at børn beder om mere, og voksne spørger efter opskriften.

I Claus Meyers nye bog MEYERS BAGESKOLE lærer du at bage brød, der smager så godt, at børn beder om mere, og voksne spørger efter opskriften. Bageskolen er bygget op omkring fire grunddeje, der danner basis for de fleste af opskrifterne i bogen.

Se nedenfor hvor du kan få fingrene i bogen.

Fra blåbærsnurrer til rugbrød

I Meyers Bageskole kan både nybegynderen og den mere øvede hjemmebager være med. Bogen tager udgangspunkt i få grunddeje, der danner basis for de ca. 70 opskrifter, der spænder fra blåbærsnurrer over rugbrød til saftige hvedebrød.

Bogen henvender sig til dem, der bare gerne vil hurtigt i gang med at bage, men der er også masser af ekstra at hente for bagenørderne, der gerne vil vide, hvorfor surdejen skal have mindst lige så meget opmærksomhed som en krævende elskerinde og hvor lange glutenstrenge egentlig kan blive.

Opskrifterne er udviklet i tæt samarbejde med de dygtige fagfolk i Meyers bagerier og Meyers Madhus, der hver dag beskæftiger sig med dej og bagning og svarer på spørgsmål fra folk, der har kvaler med surdejen derhjemme eller ikke kan få brødet til at hæve, som det skal.

Claus Meyers om bogen

"Alle de erfaringer, jeg har gjort mig med at bage de sidste 30 år, og alle de erfaringer, vi har gjort os i vores bagerier og på bagekurserne, er samlet i denne nye bog."

Claus Meyer

Meyers Bageskole

Køb 'Meyers Bageskole' i butik:

Meyers Deli, Godthåbsvej
Meyers Deli, Gl. Kongevej
Meyers Madhus, Nørrebro

Læs mere om bogen her:

DKK 299,95

Vi bruger cookies for at generere webstatistik og for at målrette vores markedføring til brugerne. Når du benytter hjemmesiden, giver du tilsagn til brugen af cookies til de nævnte formål.