MEYERS JUL & NYTÅR

Det bedste til din juleskål

Fyld glasset

  • JULENS-DRIKKE.jpg

Vi har udviklet en serie af dejlige sager til glasset, når vi samles om julebordet eller nyder hyggelige stunder i december.

Meyers rødvin

Vinterens varme mad og fede sovs kræver drikkelse, der kan stå imod. Vi byder Meyers Côtes du Rhône velkommen på bordet.

Meyers biodynamiske rødvin laves i Sérignan-du-Comtat i den sydlige del af Rhône-dalen. Druerne høstes i hånden og lagres uden brug af træfade for at skabe en saftig vin, der udtrykker sit terroir.

Meyers hvidvin

Syren i Meyers Riesling er med til at fremme appetitten. Derfor er et glas af vores hvidvin perfekt til at indlede festmåltidet med.

Meyers økologiske hvidvin er lavet af kongedruen Riesling fra de stejle skråninger i Lorenzhof, en biflod til Mosel-floden i det sydvestlige Tyskland. Vinen laves uden brug af kunstgødning og sprøjtemidler.

Meyers æblemost

Den populære most fra Lilleø er altid et hit hos det yngre publikum og går desuden fremragende til de salte svær og den fede sovs.

Meyers økologiske æblemost minder os om dengang i efteråret, da frugthaverne bugnede af søde frugter. I vores serie af enkeltsortsmost lader vi smagen tale for sig selv, men vi blander også de forskellige æblesorter til æblemost, der er perfekt balanceret og delikat sammensat af årets høst.

 

Meyers cider

Den er karismatisk, tør og frugtig, og er enestående som aperitif eller ledsager til forretten.

Meyers økologiske cider er karismatisk, tør og frugtig og er brygget efter
normanisk forbillede. Den er enestående som aperitif eller ledsager til
forretten.

Meyers bobler

Den bedste skål udbringes med piblende bobler i glasset, hvad end det er gæsterne eller det nye år, som bydes velkommen.

Meyers Bobler er lavet på 'kongedruen' Riesling og fungerer formidabelt både
til start og/eller slut i enhver menu.

Det bedste til din juleskål

KØB I BUTIK

Meyers Deli, Gl. Kongevej

KØB ONLINE HER:

COOP.dk

Vi bruger cookies for at generere webstatistik og for at målrette vores markedføring til brugerne. Når du benytter hjemmesiden, giver du tilsagn til brugen af cookies til de nævnte formål.