MEYERS JUL & NYTÅR

Giv et madkursus i julegave

Bedre mad resten af livet

  • meyers-claus-meyer-madkurser-bagekursus-stor.jpg

Med et mad- eller bagekursus som julegave kan du gøre en, du holder af, til sovsemester, fiskekok, pølsemager eller brødhelt.

På kurserne tager vores dygtige kokke og bagermestre deltagerne med ind i en verden af fantastiske råvarer, velsmag og godt håndværk.

Den heldige gave-modtager skal kun medbringe sig selv. Vi sørger for drikkevarer, bordopdækning, og vi tager opvasken.

Se en række udvalgte kurser i 2019 herunder.

Meyers Bageskole vol. 1

På dette kursus vil vi indføre dig i hemmelighederne bag godt brød: langtidshævning, betydningen af forholdet mellem vand og mel, brugen af surdej i bagning og vigtigheden af at bage ved den rette temperatur.

Læs mere om kurset her

Meyers Bageskole vol.2

Lær at bage med de mest aromatiske meltyper, få helt styr på surdej, og få hemmeligheden bag sprøde og porøse scones. Kurset er oplagt for dig, der har været på vores bageskole vol 1, men alle, der har mod på at prøve lidt mere avancerede teknikker sammen med en af vores dedikerede brødnørder, kan være med. 

Læs mere om kurset her

Meyers Bageskole: croissanter og wienerdeje

Lær at bage croissanter, pain au chocolat, tebirkes, frøsnappere, kanelsnegle og meget andet til perfektion på dette syndige kursus, hvor vi ikke sparer på hverken smørret, Valrhôna-chokoladen eller marcipanen.

Læs mere om kurset her

Glutenfri bagning 

På kurset indfører vi dig i teknikker og tips til godt glutenfrit bagværk: Du lærer gode glutenfri meltyper og deres karakteristika at kende, og vi arbejder med ælte-, hæve-, brødformings- og bageteknikker, glutenfri surdej og meget mere.

Læs mere om kurset her

Vejen til velsmag

Dette kursus handler i al sin enkelhed om smag – om at løfte smagsoplevelsen i al den mad, du laver, ved at bruge principper for velsmag i praksis. 

Læs mere om kurset her

Italiensk køkken

På dette kursus arbejder vi med retter og teknikker, som har fået signaturstatus i det italienske køkken – ikke mindst pasta og risotto. Vi dykker dybt ned i de italienske køkkener og tilbereder sammen et skønt italiensk måltid, som vi nyder med god vin til. 

Læs mere om kurset her

Meyers grøn mad

Til vegetarer, veganere og alle andre, der elsker grøn mad. Få inspiration til velsmagende, varierede og farverige grønne måltider, og lær grundteknikker i det grønne køkken. Maden på kurset er 100% plantebaseret.

Læs mere om kurset her

Greatest hits: Bøf bearnaise

Fra den perfekt stegte bøf til den cremede og veltilsmagte bearnaise og de sprøde fritterede kartofler, er dette en ret, der kræver et godt håndelag. Vi lærer dig teknikkerne, så du kan brillere med denne brasserie-klassiker resten af livet.

Læs mere om kurset her

 

 

Giv et madkursus i julegave

HVOR
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52 C
2200 København N
Telefon (+45) 35 36 38 37

Se alle kurser her

 

Vi bruger cookies for at generere webstatistik og for at målrette vores markedføring til brugerne. Når du benytter hjemmesiden, giver du tilsagn til brugen af cookies til de nævnte formål.