MEYERS JUL & NYTÅR

Julefrokost i køkkenet

Gastronomisk teambuilding

  • Meyers-ALTERNATIV-JULEFROKOST-TEAMBUILDING-MADHUSET-860x510.jpg

Vi lader samvær, smil og vidunderlig mad gå op i en højere enhed, når I arbejder tæt sammen om at tilberede et skønt måltid.

I Meyers Madhus begynder en julefrokost i køkkenet, hvor I er med til at tilberede en skøn julemiddag sammen med vores dygtige kokke. Når I lægger forklædet, kan I sætte jer til bordet med styrket appetit.

Alternativ julefrokost

Vil I skifte den traditionelle julefrokost ud med nogle fornøjelige timer i køkkenet, hvor I selv komponerer en skøn, økologisk juleinspireret menu? 

Vi lader samvær, smil og vidunderlig mad gå op i en højere enhed, når I arbejder tæt sammen om at tilberede et velsmagende jule-måltid.

Hvad end I er til benhårde, kulinariske konkurrencer, vil lave alt fra bunden eller hellere blot vil lægge ”final touch” på menuen, så kan vi imødekomme jeres ønske med et skræddersyet tilbud. 

Fælles for alle arrangementer er vores hyggelige omgivelser, gode, økologiske råvarer og dygtige kokke og værter i topform.

Mens I samler appetit over gryderne, får I nogle af vores bedst tricks til næste gang, I selv står med ansvaret for julemiddagen.

Efter en lærerig madoplevelse og opbyggende samvær nyder I frugten af jeres arbejde: Et dejligt julemåltid på et højt gastronomisk niveau tilberedt af sæsonens råvarer.

Julefrokost i køkkenet

HVOR
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52 C
2200 København N
Telefon (+45) 3536 3837 

HVORNÅR 
Når det passer dig

Ring til os på 3536 3837 og lad os skræddersy et arrangement til jer, eller læs mere på madhusets hjemmeside.

Vi bruger cookies for at generere webstatistik og for at målrette vores markedføring til brugerne. Når du benytter hjemmesiden, giver du tilsagn til brugen af cookies til de nævnte formål.