MEYERS JUL & NYTÅR

Julehits på menuen i Meyers Deli

Julehits på menuen

  • Julehits deli - stor.jpg

I Meyers Deli kan du i hele december nyde smagen af jul samlet i en let og lækker anretning, der får julestemningen frem.

Vi har udvalgt nogle af vores favoritter til dig så du kan spise dig i julestemning op til jul. Husk, at vi holder åbent indtil 23/12 og igen fra 26/12.

Se vores julehits nedenfor.

En klassisk menu

Glæd dig til gammeldags modnede sild, laks fra Nordhavn, confiteret and, hjemmelavet rødkål og selvfølgelig den klassiske risalamande med sukkerristede mandler og hjemmelavet kirsebærsauce.

Til julebordet 

Vores kølemontre fylder vi med vores egen røgede laks, pølser, sild, charcuterie, oste og flere spændende delikatesser, lige til at sætte på dit julebord.

 

Drikke og bagværk

Vi giver dig varme i kroppen med den krydrede hvide æblegløgg eller den traditionelle varme æbledrik, ligesom vi frister med krydrede honninghjerter, scones, den uimodståelige honningsnitte med æblekompot og smørcreme og sprøde julesmåkager direkte fra vores konditori

Julehits på menuen i Meyers Deli

HVOR
Spis julehits på Frederiksberg:
Meyers Deli, Gl. Kongevej 107

ÅBNINGSTIDER
Man-fre kl. 7-21, 

lør-søn kl. 8-21. 

Køkkenet er åben hverdage kl. 11-20 og i weekenden kl. 9-20

 

BESTIL BORD LIGE HER:

Vi bruger cookies for at generere webstatistik og for at målrette vores markedføring til brugerne. Når du benytter hjemmesiden, giver du tilsagn til brugen af cookies til de nævnte formål.