MEYERS JUL & NYTÅR

Julens bedste rødkål

Rødkål med æble og allehånde

  • Rødkål - stor.jpg

Har du tid til at lave din egen rødkål, garanterer vi ros fra gæsterne. Her giver vi et bud på opskriften til julens bedste rødkål.

En af julens klassikere, som det i den grad kan betale sig at lave selv.

#TIP
Gem rødkålen i køleskabet til dagen efter, så du kan lave en skøn flæskestegssandwich med rødkål.

Det skal du bruge:

4 pers. 

½ stort rødkål
1 tsk. andefedt (du kan også bruge andet fedtstof, f.eks. en god raps- eller olivenolie)
2 allehånde, knust groft
2 laurbærblade
1 kanelstang
½ tsk. kommen
1 dl æblecidereddike
2 dl æblemost
2-4 spsk. sukker (alt efter hvor sød en tand du har)
Salt

Sådan gør du:

Rens rødkålen for de yderste blade.

Snit den i grove strimler.

Kom en gryde på jævn varme, og steg rødkålen i andefedtet, stille og roligt.

Når den værste spændstighed i kålen er aftaget, kom da allehånde, laurbærblade, kanel, kommen, eddike og æblemost på.

Kom lidt sukker og salt på, og lad det hele stå og simre i ca. 2 timer under låg.

Juster smagen med æblecidereddike, sukker og salt til sidst.

Julens bedste rødkål

Har du for travlt til at lave rødkålen selv?

Vi har gjort arbejdet for dig med Meyers Rødkål. 

Meyers har kogt rødkål fra Samsø med æbleeddike, æblemost og æbler og krydret den med allehånde, peber, kanel og en smule kommen.

Fås i COOPs butikker landet over og på coop.dk. 

Vi bruger cookies for at generere webstatistik og for at målrette vores markedføring til brugerne. Når du benytter hjemmesiden, giver du tilsagn til brugen af cookies til de nævnte formål.