MEYERS JUL & NYTÅR

Meyers kolde julebord

Julefrokost

  • Det kolde julebord - stor.jpg

Vores julebord er sammensat med uundværlig assistance fra pølse- og charcuteri-genierne i Nordhavn Manufactory.

Håndarbejdet er stærkt inspireret af Sydeuropas kvalitet- og håndværks-metoder, og der benyttes udelukkende frilandskød og anvendes absolut ingen tilsætningsstoffer eller nitrit.

Vi leverer maden enten den 22. eller 23. december, alle retter har en holdbarhed frem til og med 27. december, så du kan holde sammenkomster i juledagene - blot husk at opbevare maden på køl.

Julebordet består af:

6-8 pers. 

Klassisk leverpostej på svinelever og spæk – nænsomt smagt til med en lille smule æblebrændevin og et skvæt most fra Lilleø.

Spegepølse lavet på frilandsokse og tilsat fine stykker af saltet rygspæk.

Italiensk porchetta fyldt med grov sennep, gule og sorte sennepskorn og finthakket løg.

Spegeskinke af skinkeyderlår med røg, skimmel og graneddike.

Krydrede, saltede og tørrede snackpølser lavet på frilandsgris i lammetarm.

Koldrøget laks fra Færøerne. Tørsaltet, lufttørret og koldrøget efter gamle traditioner over bøgeflis og enebærgrene.

Krydderfedt tilsat en lille smule koldrøget rygspæk inden smeltning.

Meyers kolde julebord

LEVERING
22. og 23. december i hele landet 

 

DKK595

Vi bruger cookies for at generere webstatistik og for at målrette vores markedføring til brugerne. Når du benytter hjemmesiden, giver du tilsagn til brugen af cookies til de nævnte formål.