MEYERS JUL & NYTÅR

Nytårsmenu fra Meyers

Middagen til nytårsaften

  • Meyers_Nytår - stor.jpg
  • Nytår_klassisk_forret.jpg
  • Nytår_klassisk_hovedret.jpg
  • Nytår_klassisk_dessert.jpg
  • Nytår_vegansk_forret.jpg
  • Nytår_vegansk_hovedret.jpg
  • Nytår_vegansk_dessert.jpg
  • Nytår_børn_forret.jpg
  • Nytår_børn_hovedret.jpg
  • Nytår_børn_dessert.jpg

Traditionen tro tilbyder vi på årets sidste aften en 3-retters nytårsmenu til jeres nytårsaften, om så I er to, tolv eller tusind gæster.

Alle retter er tilberedt, så de kun kræver et minimum af køkkenindsats lige inden servering – der medfølger naturligvis vejledning. Der skal bestilles til minimum 4 kuverter samlet.

DKK 350 pr. kuvert

 

Den klassiske nytårsmenu

Tatar af kammusling
med syltet citron og sichaunpeber i cremet fumét af jomfruhummer og limfjordsmuslinger med knas af ristet sesam, sprøde strandurter og aromatisk jernurtolie

Tournedos af dansk oksemørbrad
med langtidstilberedte, danske rødbeder med frisk timian, sellericreme med italiensk trøffel, kraftig glace tilsmagt med brunet smør og kapers og luftigt kartoffelcreme med sort trompethat og drys af rød sennep

Cremet mousse med mørk Guanajachokolade fra Valrhona
flødekaramel, knas af brændt hvid chokolade med saltede jordnødder og kompot af solbær kogt med polynesisk vanilje og estragon


Børnenes menu

Cremet kartoffelsuppe
med drys af sprødstegt bacon

Mør kylling fra Løgismose
med mild skysauce med økologisk fløde, luftig kartoffelmos rørt med smør og sprøde grøntsager

Chokolademousse
med knas af brændt hvid chokolade med saltede jordnødder

DKK 145

 

Den veganske nytårmenu

Cremet græskarsuppe med piment d’Esplete
og knust koriander, kryddersyltet butternut-squash, boghvedeknas med ingefær, sprøde strandurter og aromatisk jernurtolie

Saltbagt knoldselleri og langtidstilberedte danske rødbeder
med frisk timian, sellericreme med italiensk trøffel, lun gastrik på eddike fra Nordhavn, luftig kartoffelcreme med sort trompethat og drys af rød sennep

Cremet mousse på mørk chokolade
med havreknas med ahornsirup og karamelliserede græskarkerner og kompot af solbær kogt med polynesisk vanilje og estrago

Nytårsmenu fra Meyers

Vi stiller kassen der, hvor du ønsker det, så du ikke behøver at være hjemme og tage imod – noter venligst dette i kommentarfeltet ved bestilling. 

Du kan også hente din nytårsmenu hos os 31. dec. kl 10-14: 

Meyers Køkken Nordhavn
Kattegatvej 53, port 2
2150 Nordhavn

Meyers Deli
Gl. Kongevej 107
1850 Frederiksberg

Meyers Køkken Amager
Hedegaardsvej 88
2300 København S

Ønsker I at afgive bestilling på telefon, træffes vi på 3918 6900.

fra DKK 350

Vi bruger cookies for at generere webstatistik og for at målrette vores markedføring til brugerne. Når du benytter hjemmesiden, giver du tilsagn til brugen af cookies til de nævnte formål.