MEYERS JUL & NYTÅR

Pølsekursus i Madhuset

Gaveidéer til ham

  • MEYERS-MDHUS-POELSEKURSUS.jpg

Pølsemageri er et ægte håndværk. Det kræver omhu og rygrad, men grundteknikken kan hurtigt læres.

På pølsekurset i Meyers Madhus skal vi blandt andet fremstille stegepølser og kogepølser, klassiske sønderjyske ringriddere, ildrøde spanske chorizos og små koldrøgede ølpølser. Vi skal arbejde med forskellige udskæringer af kød og med et væld af aromatiske ingredienser.

Vores kok har sat sig grundigt ind i pølsemageriets finesser, og lærer dig alle de vigtigste teknikker og tricks.

DKK 1295

Det lærer du:

Du kommer til fremstille stegepølser og kogepølser, klassiske sønderjyske ringriddere, ildrøde spanske chorizos og små koldrøgede ølpølser. Vi skal arbejde med forskellige udskæringer af kød og med et væld af aromatiske ingredienser.

Du lærer forskellige pølsetyper at kende som emulgerede wienerpølser, friske grill- og pandepølser, varm- og koldrøgede pølser og endelig den ædle og langsomme kunst at modne pølser.

Du får ligeledes mulighed for at selv at designe en pølse med din personlige krydring, struktur, tykkelse og sjæl.

Vi prøver de forskellige teknikker til stopning af pølserne, og du får råd om stoppemaskiner, der er velegnede til hjemmeproduktion og kan anskaffes billigt.

Ved tilberedningen tager vi pander, gryder og den glødende grill til hjælp.

Ved den afsluttende middag kommer vi ikke udenom friskbagt rugbrød, grov sennep og iskoldt øl.

Det får du:

- Pølser med hjem til modning, samt alle de stegepølser, du ikke kan spise til middagen

- Kompendium med opskrifterne og essentiel pølseviden, så du kan fortsætte derhjemme

- Drikkevarer: Velkomstdrink samt øl, vin, te og kaffe til middagen er inkluderet. Mens vi arbejder i køkkenet, serverer vi most og vand, men ikke alkohol

- Et overdådigt måltid i godt selskab

- Omsorg fra værtinde og opvasker, så du kan koncentrere dig om det vigtige

Pølsekursus i Madhuset

HVOR
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52 C
2200 København N 
Telefon (+45) 35 36 38 37

HVORNÅR
Onsdag 16. januar
Torsdag 28. februar
Torsdag 28. marts

Kl. 17–22

DKK1295

Vi bruger cookies for at generere webstatistik og for at målrette vores markedføring til brugerne. Når du benytter hjemmesiden, giver du tilsagn til brugen af cookies til de nævnte formål.