MEYERS JUL & NYTÅR

Smag til dit køkken

Den perfekte tilsmagning

  • Hindbæreddike - stor.jpg

Det vellykkede julemåltid udmærker sig ved at have en knivskarp smagsbalance med både de sure, søde, salte og bitre nuancer.

Med vores serie af spændende olier og eddiker er du et skridt længere den perfekte tilsmagning.

Fuld knald på smagen

Gastrik 

Gastrik er en karamelliseret eddikesirup, der fungerer som et korset for saucens aromaer og har været brugt af franskmændene gennem hundrede år som den hemmelige ingrediens bag enhver god sauce.

Hindbæreddike

Meyers hindbæreddike er en lys, og delikat frugteddike, let sødet med inddampet hindbærsaft. Dryp lidt af hindbæreddiken henover et stykke stegt fisk eller lyst kød, så har du ikke brug for en sauce. Den er også ret forrygende i olieeddikedressinger til fyldige salater
med korn eller kål.

 

Olivenolie

Olien er fremstillet af fuldmodne, håndplukkede oliven af sorten Picual høstet i Jaen, Andalusien. Olien er særdeles egnet i marinader, til stegning og som dressing.

Rødløgsrelish - med hindbæreddike

Rødløgsrelish med hindbæreddike er med sin karakteristiske sødme oplagt til at justere smagen i mørke saucer, men du kan også komme den på panden, når du sauterer for at få en fyldigere smag.

Smag til dit køkken

Find produkterne Meyers Deli eller Coops butikker.

Vi bruger cookies for at generere webstatistik og for at målrette vores markedføring til brugerne. Når du benytter hjemmesiden, giver du tilsagn til brugen af cookies til de nævnte formål.