MEYERS JUL & NYTÅR

Sous vide - Julekursus

Jul og nytår uden stress

  • Sous vide - stor.jpg

Få styr på både forberedelser og tilberedning af årets jule- og nytårsmiddag ved at lære hvordan du kan bruge sous vide.

To af årets store fester byder på noget af den bedste mad, vi kan lave i køkkenet, men det kan hurtigt give sved på panden for værten, der
skal sørge for, at de klassiske retter sidder lige i skabet.

Her kan sous vide være en stor hjælp, der giver ro på og sikrer perfekt saftigt kød.

På kurset gennemgår vi sous vide-teknikken grundigt med mange tips og tricks, så den kan bruges både til hverdag og til fest. Vi tilbereder eksempler fra den traditionelle julemiddag, med and og flæskesteg.

Du får alle opskrifterne med hjem sammen med et forslag til en tidsplan, så du kan slappe af i køkkenet derhjemme!

Hvad lærer du?

Grundteknikker og kendskab til udstyr. Hvad har du brug for – og ikke brug for.

Indføring i tilberedning af kød og forskellige udskæringer.

Principper for tid og temperatur, så du kan eksperimentere videre hjemme, også til hverdag.

Gennemgang af en rigtig traditionel julemiddag inkl. flæskesteg, and, rødkål, sovs og kartofler.

Gennemgang af en flot nytårsmiddag med skaldyr, fisk, kød og dessert.

Vi tilbereder udvalgte elementer, så du får styr på tilberedning af saftigt og mørt kød, sprød svær, grøntsager og flere saucer, inkl. en bearnaise på sifon – og så nyder vi resultatet sammen bagefter.

Gennemgang af køreplaner for indkøb og tilberedninger, så det hele kører på skinner i dagene op til festen.

Hvad får du?

- På kurset arbejder vi praktisk i køkkenet med en række forskellige anvendelser af teknikken, og nyder et skønt måltid med god vin og øl til

- Du får alle opskrifterne samt en oversigt over alle ’hemmelighederne’ – så du kan bruge teknikken med overskud

- Køreplaner for indkøb og tilberedninger til både en jule -og nytårsmiddag 

- Drikkevarer inkl. vin og øl gennem hele kurset

- Omsorg fra værtinde og opvasker, så du kan koncentrere dig om det sjove

Sous vide - Julekursus

HVOR
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52 C
2200 København N 

HVORNÅR
Lørdag 24. november, 11-16
Mandag 10. december, 17-22

DKK1295

Vi bruger cookies for at generere webstatistik og for at målrette vores markedføring til brugerne. Når du benytter hjemmesiden, giver du tilsagn til brugen af cookies til de nævnte formål.